Ekonomi

(Nuk) subvencionohet bujqësia

(Nuk) subvencionohet bujqësia

Zhvillimi i bujqësisë dhe blegtorisë, viteve të fundit po konsiderohet si sektori që mund...

 

Sport

Ronaldo kundër Messit

Ronaldo kundër Messit

Cristiano Ronaldo do të kthehet në Old Trafford, por jo për të luajtur për Manchester...

 
 

Kulturë

Bohemia dhe kafenetë e dikurshme

Bohemia dhe kafenetë e dikurshme

Prend BUZHALA: (ÇASTE SHKRIMI IV, 2) 1. Kafenetë, dikur, e, pse jo, edhe sot, këtu, në...

 

Rajon&Botë

Dokumenti i FBI-së: Hitleri nuk vrau veten

Dokumenti i FBI-së: Hitleri nuk vrau veten

Është menduar për vite të tëra se Hitleri u vetëvra në 30 prill të vitit 1945 në bunkerin...

 
 

Opnione

A po ju vjen marre?

A po ju vjen marre?

Shkruan:Imer Mushkolaj Duke u thirrur në vullnetin e popullit, deputetët po e pengojnë jetësimin...

 

Hapësir Promovuese

 

Lidhuni me ne