Intervista

Confession: Albatros Rexhaj

Confession: Albatros Rexhaj

Letërsia thotë, është mënyra si e shfaqë shpirtin, dhe vetëm ajo i jep kuptim lëmshit që ka...

 

Opnione

Ramush Haradinaj heq dorë nga Kryeministri, dhe “përplase” përfundimisht Thaçin në opozitë!

Ramush Haradinaj heq dorë nga Kryeministri, dhe “përplase” përfundimisht Thaçin në opozitë!

Shkruan:Astrit Gashi Ramush Haradinaj, duhet të tregojë lidership dhe të dëshmojë se e mendon Kosovën...

 

Hapësir Promovuese

 

Lidhuni me ne