• Mustafa: LDK-ja partia e vetme që mund t’i zgjidhë problemet në Kosovë

  Mustafa: LDK-ja partia e vetme që mund t’i zgjidhë problemet në Kosovë

  Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka shpalosur programin politik në Bresanë të Dragashit. Ai tha se LDK-ja përmes programit të saj, ofron zgjidhjen e shumë problemeve në Kosovë. “Fokusi ynë mbetet zhvillimi ekonomik i vendit”, ka thënë Mustafa, transmeton TVPZ. […]

 • Limaj: Nisma do të jetë partia e parë në Prizren

  Limaj: Nisma do të jetë partia e parë në Prizren

  Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj nuk dyshon në suksesin që ky subjekt politik do të arrijë në Prizren. Ai, madje tha se Nisma për Kosovën do të jetë partia e parë politike në Prizren. “Nisma do të jetë […]

 • Thaçi pyet: A i doni 300 euro kur ta bëni një bebe!?

  Thaçi pyet: A i doni 300 euro kur ta bëni një bebe!?

  Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, i është drejtuar sërish sot qytetarëve përmes profilit të tij në Facebook. Ai thotë se ka një pyetje për prindër dhe familjarë, duke dëshiruar që ata të jenë pjesë e vendimmarrjes? “Jemi në diskutim me […]

 • Kryeziu: LDK-ja do t’i fitojë zgjedhjet nacionale

  Kryeziu: LDK-ja do t’i fitojë zgjedhjet nacionale

  Kryetari i LDK-së në Prizren, Eqrem Kryeziu është i binduar se LDK-ja do t’i fitojë zgjedhjet nacionale,që do të mbahen këtë vit. Ai tha se LDK-ja në zgjedhjet nacionale do të hyjë me platformën e fitores. “Kosovës i nevojitet një […]

 • Në mbrojtje të kalldrëmit…

  Në mbrojtje të kalldrëmit…

  Mbështetur në të dhënat e Komunës së Prizrenit, organizata joqeveritare “EC Ma Ndryshe” në kuadër të projektit “Urbanizmi i Prizrenit nën vëzhgim të përhershëm” vlerësoi se ekzekutivi i Prizrenit, ndonëse ka ndjekur shumicën e procedurave të duhura për realizimin e […]

 
 

Opinione

Vrafëria e qytetarit të Prizrenit dhe alternativa e zgjidhjes

Vrafëria e qytetarit të Prizrenit dhe alternativa e zgjidhjes

Shkruan: Arbër Rexhaj Në Prizren, nga 18-64 vjeç janë:28% të punësuar, 22% të papunë, 50% jashtë...

 

Intervista

Marrëveshja largoi ndikimin e Beogradit në Kosovë

Marrëveshja largoi ndikimin e Beogradit në Kosovë

“Integrimi i katër komunave veriore, shuarja e strukturave paralele, funksionalizimi i doganave dhe...

 

Lidhuni me ne