• Qemal Krasniqi: Drita Millaku po shpif

  Qemal Krasniqi: Drita Millaku po shpif

  Kuvendari i LDK-së në Prizren, Qemal Krasniqi ju ka kundërpërgjigjur reagimit të kuvendares së VV-së në Prizren, Drita Millakut. Ai thotë se Millaku po shpif. Shkrimi i plotë i tij në Facebook Reagim ndaj shpifjeve të znj. Drita Millaku, anëtare […]

 • Drita Millaku: Reagimi Fatmir Memajt, ishte reagim idiotësie

  Drita Millaku: Reagimi Fatmir Memajt, ishte reagim idiotësie

  Kuvendarja e VV-së në Prizren Drita Millaku ju ka kundërpërgjigjur reagimit të anëtarit të Kryesisë së LDK-së, Fatmir Memajt. Ajo reagimin e Memajt e quan deklaratë prej idiotësh. Postimi i plotë në Facebook Reagim ndaj deklaratave të sekretarit të degës […]

 • Malisheva e përgatitur për shënimin e datave të Marsit

  Malisheva e përgatitur për shënimin e datave të Marsit

  Këshilli i Drejtorëve, i udhëhequr nga kryetari i Komunës së Malishevës,Ragip Begaj, ka mbajtur sot takimin e rregullt, ku në mesin e shumë çështjeve, është biseduar edhe për shënimin e datave me rëndësi të marsit, ku përfshihet “Epopeja e UÇK-së” […]

 • Shpresë për të jetuar edhe në fshatrat e braktisur në Has

  Shpresë për të jetuar edhe në fshatrat e braktisur në Has

  Fshatrat e braktisur në rajonin e Prizrenit, mund të ringjallen. Fillimi i ndërtimit të disa shtëpive, tregon vullnetin e mirë të banorëve të kthehen në trojet e tyre. Familja Rashkaj nga fshati Milaj i Hasit është mësuar të bjerë e […]

 • Bashkimi Demokratik mbledhje me Këshillin Drejtues

  Bashkimi Demokratik mbledhje me Këshillin Drejtues

  Bashkimi Demokratik ka mbajtur mbledhjen e rregullt me Këshillin Drejtues ku u diskutua për gjendjen aktuale në Kosovë. Kryetari i BD-së Zafir Berisha foli për situatën ekonomike dhe politike në vend ku e njoftoi KD-në për rrjedhat në Kuvendin e […]

 • Rahoveci me plan për efiçencë të energjisë deri në 2020

  Rahoveci me plan për efiçencë të energjisë deri në 2020

  Komuna e Rahovecit synon të ndërtojë një të ardhme ku do të reduktohej lirimi i gazrave të dëmshëm dhe do të minimizohen shpenzimet komunale me ndihmën e efiçencës së energjisë dhe burimeve të ripërtërishme të energjisë. Në këtë drejtim, është hartuar […]

 • Prizren: Gratë diskutuan për rolin e tyre në gjyqësinë e Kosovës

  Prizren: Gratë diskutuan për rolin e tyre në gjyqësinë e Kosovës

  Forumi i gjyqtareve dhe prokuroreve mbajtën takim me praktikantet (femra) të Gjykatës Themelore në Prizren dhe praktikantet e Prokurorisë Themelore në Prizren në lidhje me rolin dhe pozitën e Forumit të gjyqëtareve dhe prokuroreve në Sistemin Gjyqësor të Kosovës. “Qëllimi […]

Opnione

Asgjë e re nga Eurodeputeti Aymeric Chauprade

Asgjë e re nga Eurodeputeti Aymeric Chauprade

Ai përsëriti atë që kishte thënë më parë ideologu i tij, Jean-Marie Lepen-i. Shkruan: Jakup...

 

Hapësir Promovuese

 

Lidhuni me ne