Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • 11 orë pa rrymë, banorët e Suharekës protestojnë kundër KEDS-it
  • Lluka sqaron çka po ndodh me shkyçjen e energjisë në Suharekë
  • Buxheti për Ushtrinë, 53 milionë euro – për çdo vit i shtohen nga 5 milionë
  • Taksa shton importet nga Turqia dhe Gjermania, dhjetëra biznese në vështirësi
  • Punimet e Ujësjellësit në rrugën Prizren- Prevallë, kur do të përfundojë projekti?
  • Njihuni me toplijat e Prizrenit
  • Gabimet që i bëni gjatë punësimit

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost