Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Reçica: Me ligjin për inspektoratin luftohet punësimi jo formal
  • Kooperativa “Gratë e Krushës” ofron mbi 30 lloje të produkteve
  • Kur do t’u rriten pagat mësimdhënësve, mjekëve dhe policëve – flet Bedri Hamza (VIDEO)
  • Telekomi i Kosovës shton 500 konsumatorë të rinj në Prizren
  • S`ka buxhet për sigurinë e objekteve shkollore në Prizren
  • Reçica: 6.4 milionë euro janë ndarë deri më tani për ish të burgosurit politik
  • Haradinaj: Bizneset e diaspores të bëhen pjesë e Parkut Inovativ në Prizren

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost