Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Tregtarët kërkojnë lejimin e blerjes së veturave të vjetra, qytetarët jo
  • Në BQK thonë se ekonomia po shënon përmirësim, do të rritet në 4.4 përqind
  • 40 familje në nevojë do të zgjidhin çështjen e banimit në Malishevë
  • Reçica: Me ligjin për inspektoratin luftohet punësimi jo formal
  • Kooperativa “Gratë e Krushës” ofron mbi 30 lloje të produkteve
  • Kur do t’u rriten pagat mësimdhënësve, mjekëve dhe policëve – flet Bedri Hamza (VIDEO)
  • Telekomi i Kosovës shton 500 konsumatorë të rinj në Prizren

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost