Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Bordi kërkon mbështetje nga britanikët për përzgjedhjen e Kryeshefit të Telekomit të Kosovës
  • Qindra miliona euro të sekuestruara dhe konfiskuara
  • Shoqata bamirëse i bën me shtëpi 28 familje nevojtare në Prizren
  • Kadaj-Bujupi: Shtesat për fëmijë mund të rriten në vitet e ardhshme
  • Deri në 30 mijë euro gjobë për operatorët që nuk zbatuan kodin
  • Kundërkorrupsioni gjen shkelje në tenderin për laptopë e celularë në universitetin “Ukshin Hoti”
  • Çmimet e produkteve të konsumit shënojnë ngritje në Kosovë

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost