Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Komuna e Prizrenit organizon debat publik për projektin e autostradës
  • Posta e Kosovës dhe Posta Shqiptare lehtësojnë shitblerjen online
  • Sa mish hëngrën gjatë një nate komunarët e Prizrenit
  • 2 milionë euro – vlera e mallit nga Serbia dhe Bosnja që u lirua nga taksa 100%
  • Vogëlushi nga Dragashi është diagnostikuar me Leukemi, familja kërkon ndihmë
  • Qeveria i liron nga taksa 100 për qind mallrat në vlerë 2.2 milionë euro
  • Shkojnë në suficit 34 mijë euro të projektit për strehimoren e qenve në Prizren

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost