Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Ministri Gashi nënshkruan vendimet për Selinë e Shtabit të Brigadës 121 dhe shtëpinë e kulturës në Runik
  • Prizreni kërkon investime për Kino Lumbardhi (VIDEO)
  • Objekti i vjetër 45 vjet s’ofron kushte për mësim, në Fortesë të Rahovecit kërkohet shkollë e re
  • Pesëmbëdhjetë vjet nga vdekja e Shuteriqit
  • Susuri nuk e përfshin anulimin e konkursit, në raportin e punës
  • Prizren: Teleisja e nuseve si trashëgimi kulturore
  • Ministri Bytyqi nënshkroi Udhëzimin që i mban në punë mijëra mësimdhënës

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost