Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Në çfarë gjendje janë ish-shtabet e UÇK-së? (VIDEO)
  • QKMF-ja në Prizren furnizohet me barna dhe insulinë
  • Edhe një superfuqi ushtarake mbështet transformimin e FSK-së në Ushtri
  • Kryetari i Suharekës paralajmëron bllokim të rrugëve në shenjë proteste kundër KEDS-it
  • Dekada e Re alternativa më e mirë për qeverisjen e Prizrenit
  • Shkelet një fëmijë në Prizren
  • Theret në qafë një person në Prizren

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost