Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Malishevë /Dënohet i akuzuari që pranoi fajësinë për vjedhje të pyllit
  • Shaban Osmanollaj, emërohet zyrtar për informim i policisë në Prizren
  • Rahovec / Një vit burg për të akuzuarin që pranoi se kishte vjedhur një orë dore, telefon, laptop dhe gjëra tjera
  • Rahovec/ Shpallet i pafajshëm i akuzuari se e ka penguar drejtorin komunal në kryerjen e detyrës zyrtare
  • Kuvendi i Prizrenit ende pa komisione ndihmëse
  • Latifi, Hochle dhe Durguti diskutuan për fuqizimin e rinisë
  • Avdullah Hoti drejtë një mandati të ri në degën e LDK-së në Rahovec

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost