Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Ansambli i Shkodrës rrëmben trofeun në Pizren
  • Diskutohet për thjeshtësimin e procedurave administrative në komunën e Prizrenit
  • Ish-inspektori në Prizren: Nuk u rrënuan objektet pa leje për shkak se nuk na erdhi në asistim Policia
  • Kryeprokurori Shala: Nuk mund t’ia japim familjes Dehari raportin pa e përkthyer
  • Prokuroria e Prizrenit,  familjes Dehari, nuk ua jep rezultatin e ekspertizës së djalit
  • Nëna dhe babai i Astrit Deharit  në prokurori të Prizrenit, a do t’ua japin ekspertizën?
  • Ish-inspektori në Prizren mohon fajësinë se lejoi objektin që ta tejkalonte lejen e ndërtimi

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost