Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Raport lidhur me transparencën dhe llogaridhënien në përzgjedhjen e drejtorëve të shkollave në Prizren
  • Krijohet “Zona Ekonomike” në Rahovec
  • Gjuhen me armë tre persona në Prizren
  • Gjimnazi “Jeta e Re” në Suharekë arrin kalueshmërinë 97.24 për qind në testin e maturës
  • Haskuka:Personalisht do të rishikoj procesin e zgjedhjes së drejtorëve të shkollave
  • Rindërtimi i xhamisë në Kalanë e Prizrenit synohet edhe me gjyq
  • Pas reshjeve, pastrohet rruga dhe trotuari në Rahovec

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost