Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Partitë politike dhe shoqëria civile mbështesin iniciativën për zyrtarizimin e gjuhës rome në Prizren
  • Digjen kontejnerët e plastikës në Prizren(Foto)
  • QRTK-ja e Prizrenit thotë se nuk është pyetur për rrënimin e shtëpisë në lagjen Bajrakli
  • Aktakuzë për katër persona që shpërndanin ushqim të rrezikshëm në Prizren
  • Prizren:Një muaj paraburgim për shtetasin e Shqipërisë, organizoi bixhoz të paligjshëm
  • Telekomi i Kosovës shton 500 konsumatorë të rinj në Prizren
  • Shtyhet gjykimi për aksidentin që kishte ndodhur në Brod të Dragashit

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost