Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • QKMF-ja në Prizren furnizohet me barna dhe insulinë
  • Lluka sqaron çka po ndodh me shkyçjen e energjisë në Suharekë
  • Kryetari i Suharekës paralajmëron bllokim të rrugëve në shenjë proteste kundër KEDS-it
  • Buxheti për Ushtrinë, 53 milionë euro – për çdo vit i shtohen nga 5 milionë
  • Opozita në Suharekë: Në arsim po punësohen militantët e AAK-së
  • Shkolla e Muzikës në Prizren, përmes fotografive
  • Punimet e Ujësjellësit në rrugën Prizren- Prevallë, kur do të përfundojë projekti?

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost