Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Refik Shaqiri, drejtor i ri i Gjeodezisë dhe Kadastrës në Prizren
  • Policia kap drogë e armë në Prizren
  • I pari i Rahovecit përcjell nga afër pastrimin e borës nga rrugët
  • Përkujtohen dëshmorët Skender Rexhepi dhe Fitim Duraku
  • Prizreni me 61 kërkesa për qasje në dokumente publike për një vit
  • Dakordim për bashkëpunim
  • “Prizreni – familja ime, shtëpia ime, historia ime”

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost