10.6 C
Prizren
E diel, 5 Prill, 2020

Njoftime nga KEDS për punimet në Prizren, Rahovec dhe Malishevë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrimi i shtyllave.

2.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Rexhep Bislimi (Kodi: 40000003) prej orës 09:00 deri në ora 09:15 dhe prej orës 09:45 deri në ora 10:00

Vendet: Rr. Rexhep Bislimi, Rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, Rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja: Ndërrimi i TMRR-ve në TS 10(20)/0.4kV.

3.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

TS 10/04 KV Kisha Katolika (Kodi: 40000003210) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Kisha Katolike.

Arsyeja: ndërrimi i TMRR-ve në TS 10(20)/0.4kV.

4.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej ores 11:00 deri në ora 11:15 dhe prej orës 11:45 deri në ora 12:00

Vendet: Fe-Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci I Jerlive,Muhovci,Prelezi I Jerlive dhe I Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja: ndërrimi i TMRR-ve në TS 10(20)/0.4kV.

5.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

TS 10/04 KV Prelezi Izeti (Kodi: 40041003071) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Prelezi (Izeti).

Arsyeja: ndërrimi i TMRR-ve në TS 10(20)/0.4kV.

Gjakovë

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

Arsyeja: Pastrim i trasesë nga drunjët. Ndërrimi i bazamenteve të tensionit të mesëm në Jasiq dhe shtrëngimi i përçuesve- degëzimi i Dujakës.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ketë ndërprerje totale ana 35 kV Malisheva prej orës 10:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator), Senik (1 konsumator), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator) fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë, rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë,rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës, Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë, Gajrak,fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-së.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ketë ndërprerje totale ana 35 kV Xërxa prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Xëxe, Bellacërk , fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc, Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc, Bellacërkë Berjakë, Sapniq dhe Lami Glas.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ketë ndërprerje totale TR 1 prej orës 11:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.504 Eshrafedin Kastrati, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.509 Gëzim Mullaabazi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.511 Migjeni, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.532 Bekim Isma, Rr.536 Mic Sokoli, Rr.Feim e Bedrush Gashi, Rr.538 Milaim Morina, Rr.539 Haxhi Zeka, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.543 Dalip Behra, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.548 Mark Sopjani, Rr.409 Sylejman Vokshi, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.500 28 Nëntori, Rr.502 Sylejman Vokshi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezrit Frashëri, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.526 Rifat Dina, Rr.527 Sabit Shabandula, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, Rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, Rr.530 Agim Kelmendi, Rr.531 Selim Berisha, Rr.532 Bekim Isma, Rr.533 Sakip Bellaga, Rr.534 Viktimat e Korrikut, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha, Rr.540 Jeton e Besim Kabashi, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.546 Fahredin Hoxha, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.548 Mark Sopjani, Rr.554 Viljam Voker, Rr.555 Shkelzen Zllanoga, Rr.557 Bedri Berisha, Rr.558 Jahë Hoti, Rr.608 Hamdi Berisha, Rr.Luftëtari, Hidrosistemi i Radoniqit – Rahovec, Rr.Sylejamn Vokshi, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.499 Mustafë Ibishi, Rr.500 28 Nëntori, rr.501 Xhevat Kasapi, rr.502 Sylejmon Vokshi, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Shotë Galica, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.Sheh Hilmi Maliqi, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.517 Afrim Bajraktari, Rr.519 Kullat Binjake, Rr.520 Halit Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, Rr.532 Bekim Isma,Rr.559 Isuf Berisha, Rr.M.Krasniqi, PLASTIKA- AV ” SH.P.K, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, Rr.500 28 Nëntori, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.515 Islam Krasniqi, Rr.516 Vëllezrit Haradinaj, Rr.520 Halil Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, Rr.522 Jahja Danuza, Rr.523 Halil Hamza, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, Rr.557 Bedri Berisha, fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç. Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ketë ndërprerje totale TR 2 prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoça, Zoçishtë, OSA, STONECASTLE VINEYARDS & WINERY L.L.C . Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Konsumatorët komerciale, Rr.487 UÇK-së, CONDOR SH.P.K., ” KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”,ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, 19 konsumatorë komercial – Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.491 Vëllezërit Frashëri, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.539 Haxhi Zeka, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.551 Edit Durham dhe fshati Zatriq.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllari.

Arsyeja: Pastrim i trasesë, ndërrimi i shtyllës dhe shtrëngimi i përçuesve.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 10:15 deri ne ora 10:15 dhe prej orës 14:30 deri në ora 14:45

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Dragan (Kodi: 60061006248) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Manastiri (Kodi: 60061006250) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Makresh (Kodi: 60061006273) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Makresh Antena Ipko (Kodi: 60061006272) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Makresh Hyrje (Kodi: 60061006249) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Makresh i eper (Kodi: 60061006253) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Makresh (Kodi: 60061006252) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

Vendet: Dragan, Manastir dhe Makresh.

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

Mitrovicë

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj

Arsyeja: Pastrim i trasesë, ndërrimi i shtyllës dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baranij (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i madh, Vranoci i vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

Prishtinë

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Tërnavicë, Murgull, Zakutë, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi shtyllave dhe ndërrim i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10KV Ben-Af (Kodi: 10011017) prej orës 09:00 deri në ora 10:00.

Vendet: Bena-af, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra tregtare.

Arsyeja: Rregullimi dhe ndërrimi i ndërprerësave.

3.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Thertorja (Kodi: 10012010) prej ores 11:00 deri në ora 13:30.

Vendet: Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova.

Arsyeja: Rregullimi dhe ndërrimi i ndërprerësve.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej ores 15:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja: Rregullimi dhe ndërrimi i ndërprerësve.

Prizren

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Mamusha (Kodi: 14000014) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

09.11.2019

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 2 do të ketë ndërprerje totale në zbarrat 1 prej orës 07:00 deri në ora 11:00.

Vendet: rr.Ilaz Agushi, Blloku i parë i banesave, Gjimnazi, Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr. Çamëria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor, lagjjaTaslixhe, Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr. Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku, Rr. 4 ëIlirise, rr. Gustav Majer, Hotel Ilira, Diletacioni, Rr. Sylejman Vokshi, 4 Llullat , Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, Xh.Ibishi, Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë, rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Germia, Pishina Germia, AUK, Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu, rr.A.Rrustemi, NEW CO Iliria Hotel”, Varret e Jahudive, Rezervoarët, Matiçan, Zllatari dhe Lagjja Mati-1.

Arsyeja: Rregullimi i sinjalizimit.

09.11.2019

Punime nga palët e treta

Gjakova

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra (Kodi: 81000002) nga ora 08:30 deri në ora 12:00.

Vendet: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Ibra, Rr.Ferhat Binishi (një pjesë), Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mazllum Lakuci, Rr.Mbretëresha Teuta, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga, dhe Rr.Vëllezrit Frashëri.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllave 12/1600.

2.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Agimi (Kodi: 81084023506) nga ora 09:00 deri në ora 13:00.

Vendet: TS Agimi.

Arsyeja: Dislokim i rrjetit.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shpetim Robaj; Bazeni; Villa Gërmia; Freskia; Ndriçimi i Gërmisë (Kodi: 11000010212; 10047; 048; 049; 050) nga ora 08:30 deri në ora 12:00.

Vendet: Sjpëtim Robaj, Bazeni, Villa Gërmia, Freskia dhe Ndriçimi i rrugës së Gërmisë.

Arsyeja: Punimi i tri lidhëseve në kabllon ekzistuese dhe punimi i kokave kabllovike.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J41 Matiçani (Kodi: 19000041) nga ora 09:00 deri në ora 13:00.

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatari dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Dislokimi i shtyllës.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Doganaj (Kodi: 40042004) nga ora 11:00 deri në ora 12:30.

Vendet: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubravë, Fabrika e ujit Pleshinë.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave sipas raportit teknik.

Punime në projekte investive

09.11.2019

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

10/04 kV Trudë (Kodi: 13000001002) prej orës 09:00–12:00 si dhe nga 14:00-17:00
Vendet: Truda një pjesë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos sipas projektit .

2.

TS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos sipas projektit.

Mitrovicë

1.

TS TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

10/04 kV Baj-Surigan-Radishev Stabilimenti Runik 1.Radishevë (Kodi: 74000005037;5051;5039;5040;5036) prej orës 10:00–12:00
Vendet: fshatrat Runik Surigane, Radishevë, Vitak lagjja Sejdiu.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos sipas projektit.

2.

TS TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

10/04 kV Baj-Surigan-Radishev Stabilimenti Runik 1.Radishevë (Kodi: 74000005042;5043;5044;5045;5054;5056;5057) prej orës 13:00–16:00
Vendet: Fshatrat Qitak, Leqinë dhe Padalishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos sipas projektit.

Gjakovë

1

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës 12/1600 dhe instalimi i përçuesve në shtyllën e re.

Punime në projekte investive

11.11.2019

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poklek i ri (Kodi: 16021007) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafos së re.

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 15 Kampin Jordanez (Kodi: 10000010) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinierët Italian, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Beci dhe PTK.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit dhe kthinave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Termika (Kodi: 10000010093) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Termika.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit dhe kthinave të tensionit të mesëm.

- Advertisement -

Më Shumë

Kuvendi i Komunës së Malishevës, ka ndarë 150 mijë euro për menaxhimin e situatës me COVID-19

Kuvendi i Komunës së Malishevës, i drejtuar nga kryesuesi Rrahim Morina, në marrëveshje me kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe shefat e...

Kapen me drogë pesë persona në Prizren

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme në Prizren, i ka arrestuar pesë persona të cilëve në veturë u është gjetur...

Shpresoj të kem sukses në krijimin e një Shqipërie të Madhe

“Les Nouvelles” ka botuar të mërkurën e 12 nëntorit 1913, në faqen nr. 3, një shkrim në lidhje me intervistën e Esat Pashë Toptanit...

“Kush pështyn pjatën e lirisë, lëpin sahanin e robërisë”

Thënie të pavdekshme nga Dritëro Agolli: “Gabimi i një doktori varroset në tokë. Gabimi i një arkitekti bie në tokë, kurse gabimi i një mësuesi...

Totaj: VV-ja “kapi” bordet me anëtarë të saj, s’u respektuan memorandumet me Ambasadën britanike

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Shaqir Totaj ka denoncuar emërimet e fundit politike të qeverisë në ikje, duke konsideruar se ato janë dëshmi...

ShBA, regjistrohen 920 viktima nga COVID-19 brenda 24 orëve

Numri i viktimave nga pandemia e koronavirusit në SHBA është rritur në 4 090, pasi 920 persona kanë humbur jetën gjatë 24 orëve të...

Si e priti Arilena Ara anulimin e Eurovisionit?

Koronavirusi u bë shkak që të anulloheshin shumë aktivitete nëpër botë dhe një ndër to ishte edhe festivali europian “Eurosong”. Këtë vit Shqipëria do...

Pacientja me coronavirus nga Korisha kishte qëndruar dy ditë në spitalin e Prizrenit

Komuna e Prizrenit është prekur po ashtu nga pandemia e coronavirusit. Deri më tash në këtë komunë janë konfirmuar tri raste, ku rasti i...

Theret me thikë një person në Prizren

Një person është therë me thikë në Prizren. Therja ka ndodhur nga pakujdesia. “I dyshuari nga pakujdesia ka lënduar me thike viktimën”, njofton Policia e Kosovës. “Viktima...

“Tani nuk është koha të mendoni për atë që nuk keni…”

Me këtë frazë Ernest Heminguej na bën thirrje të mos dorëzohemi, edhe kur pengesat që jeta vë para nesh duken të pakapërcyeshme. Shprehja e...

“Mërzia”/ Ç’do thoshte Dritëroi për Koronavirusin?

Mërzia E shtrova tryezën me meze e pije, Megjithëse miq në shtëpi nuk prisja, U ulëm unë e një hije, S’do mend që kjo hije ish imja. U dehëm...

Krasniqi tregon formën e ndarjes së mjeteve për ata që kanë mbetur pa punë nga koronavirusi

Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi, ka shpjeguar se si do të ndahen mjetet nga Pakoja Emergjente për punëtorët që kanë mbetur pa punë si...

Vendet që i heqin kufizimet do të kenë pasoja më të mëdha ekonomike

Drejtori i Përgjithshëm i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Tedros Adhanom Ghebreyesus, paralajmëroi se vendet që nxitojnë t’i heqin kufizimet e karantinës rrezikojnë një rënie...

Vdes legjenda e Atleticos, Capon

Futbollisti legjendar i Atletico Madridit, Jose Luis Capon ka vdekur të dielën në moshën 72-vjeçare, shkaku i pneumonisë që i është shkaktuar nga koronavirusi,...

Baby G ngre temperaturat në bikini

Baby G i ka mbajtur të informuar fansat e saj për çastet e këndshme që po kalon. Duke i shfrytëzuar profilet e saja në rrjetet...

Uhh Emily…! Modelja pozon guximshëm pas perdes

Një dush i ngrohtë, e mbuluar  vetëm nga një perde është ajo çfarë ka relaksuar Emily Ratajkowski në këto ditë karantine. Emily di si të...

Lajmet e Fundit

Ambasada e ShBA-së: Duke ndjekur udhëzimet, e mposhtim COVID-19

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Kosovë, ka përgëzuar përpjekjet e vazhdueshme të profesionistëve të shëndetësisë dhe të të tjerëve që po...

Modelja e njohur ekspozon gjoksin

Është padyshim një nga femrat më të kompletuara dhe më seksi shqiptare. Supermodelja e njohur, Lorena Haliti bukuria e së cilës kalon çdo kufij sot...

Dueli i yjeve/ Kaka: Ronaldo është i jashtëzakonshëm, por zgjedh Messin

Ricardo Izecson dos Santos Leite ose siç e njohim të gjithë, Kaká, ishte pjesë e Real Madrid nga viti 2009 deri 2013, ku ai...

“Mërzia”/ Ç’do thoshte Dritëroi për Koronavirusin?

Mërzia E shtrova tryezën me meze e pije, Megjithëse miq në shtëpi nuk prisja, U ulëm unë e një hije, S’do mend që kjo hije ish imja. U dehëm...

Vdes zyrtari i LDK-së në Rahovec

Anëtari i Kryesisë së LDK’së, Avdullah Hoti ka njoftuar se sot është ndarë nga jeta, kryetari shumevjeçar i nëndegës së LDK-së në Ratkoc e...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!