9.8 C
Prizren
E shtunë, 30 Maj, 2020

Sinan Bytyçi nga Hoça e Qytetit të Prizren ka nevojë për ndihmë

Sinan Bytyçi nga fshati Hoçë e Qytetit të Prizren ka nevojë për ndihmë.

Ai vuan nga një sëmundje të cilën nuk mund të përballojë me të holla.

Banorët e fshatit kanë marrë aksion për t’i dal në ndihmë Sinanit, shkruan “PrizrenPress”

Sinan Bytçit deri më tash e kanë ndihmuar:

Shoqata AHO 240.-
Artan Krasniqi 60.-
Afir Krasniqi 100.-
Burim Krasniqi 200.-
Valon Ala (Strugë) 20.-
Valon Krasniqi 100.-
Gazmend Mahmuti (Gjilan) 100.-
Arlind Krasniqi 150.-
Alban Krasniqi 100.-
Faik Krasniqi 100.-
Hajrim Bytyqi 100.-
Nesip Bytyqi 100.-
Begim Gashi 150.-
Florim Krasniqi 100.-
Vilard Besnik Krasniqi 100.-
Rexhep Berisha (Leskovec) 50.-
Ymridin Krasniqi 100.-
Medi Krasniqi 100 Fr
Ymni Krasniqi 100 Fr
Ismajl Shala 100 Fr
Rean Shala 50 Fr
Miran Shala 50 Fr
Florim Krasniqi 50 Fr
Skender Ponik (Lybeçevë) 50 Fr
Lirim Shala 50€
Qendrim Berisha 50€
Ruan Besnik Krasniqi. 50€
Tair Refi Gashi 50€
Xhafer Ademaj (Zhur) 50€
Faton Bibaj 20€
Malsor Fidan Krasniqi 50€
Arif Krasniqi (Leskovec) 100€
Haxhi Shabani me Familie 70€
Bekim Krasniqi 50€
Atim Krasniqi 50€
Bekim Omaj Zhur 50€
Klubi Gazi G 50€
Nazyf Buduri 100€
Naser Krasniqi 50€
Ymer Shani Gashi 50€
Zylfi Krasniqi 50€
Arsim Sylejman Krasniqi 50€
Qefri Isuf Shala 100€
Medi Seran Gashi 100€
Minir Gjemali Krasniqi 100€
Atmir Gjemali Krasniqi 100€
Durim Krasniqi (Hoçë) 20€
Flamur Bajramaj (Suharekë) 5 €
Bujar Hashimi (Podujevë) 5€
Driton Maqkaj (Lybeqevë) 5€
Jetkin Maqkaj (Lybeqevë) 5€
Elsad Gashi ( Hoçë) 10€
Shkelqim Krasniqi (Hoçë) 10€
Besim Buduri (Hoçë) 5€
Fazmi Krasniqi (Hoçë) 50€
Fari Shala (Hoçë) 10€
Mevludin Shala (Hoçë) 10€
Miftar Gashi (Billushë) 10€
Kreshnik Shala (Hoçë) 50€
Faik Ramadani (Opojë) 5€
Ensar Buduri (Hoçë) 20€
Rinor Hysenaj (Suharekë) 10€
Maliq Shala (Hoçë) 20€
Lirim Krasniqi (Hoçë) 50€
Bahri Pulaj (Vërmicë) 10€
Vllaznim Kolgeci (Suharekë) 10€
Erolind Bytyqi (Drenicë) 10€
Valon Islamaj (Shkozë) 5€
Nuri Shala (Hoçë) 20€
Gazmend Ymeri (Opojë) 10€
Flamur Fanaj (Vermicë) 10€
Alban Krasniqi (Hoçë) 10€
Shkëlqim Y. Krasniqi (Hoçë) 25€
Shefqet Zogaj (Istog) 5€
Atnan Buduri (Hoçë) 10€
Arberor Saramati (Dobrusht) 5€
Zekri Fanaj (Vërmicë) 5€
Musai Thaqi (Llapushnik) 5€
Perparim Bojaxhiu (Opojë) 5€
Selami Krasniqi (Jeshkovë) 10€
Trimor Hajdari (Kamenicë) 5€
Ilir Shala (Malishevë) 5€
Selami Shala (Hoçë) 10€
Riad Krasniqi (Hoçë) 10€
Besnik Shala (Hoçë) 10€
Miftar Hajdari (Suharekë) 10€
Anonim 5€
Anonim 4€
Anonim 7.82€
Sabri Shala (Hoçë) 50€
Alban Bytyqi (Hoçë) 50€
Hatim Shala (Hoçë) 10€
Avni Mazreku (Arban) 20€
Artan Vehapi (Arban) 25€
Mendim Xhoxhaj (Petrovë) 20€
Ilaz Xhemil Krasniqi 50€
Shkodran Binak Bytyqi 50€
Ilami Krasniqi 500€
Maliq Krasniqi 500€
Ysen Krasniqi 500€
Aliman Krasniqi 500€
Hoxhë Hasan Krasniqi 50€
Beran Gashi 150€
Berat Krasniqi 100€
Hoxha El Petrol 200€
Iftiman A Krasniqi 100€
Jazi Shala 100€
Jeton B Krasniqi 300€
Refit A Bytyqi 100€
Anonim 50€
Ali B Shala 100€
Omein B Shala 100€
Liki las Zenel 50€
Bajram A Buduri 20€
Nashid Krasniqi 100€
Fisnik B Krasniqi 100€
Selim Krasniqi 50€
Rean R Bytyqi 100€
Ylysi Gashi 100€
Feim A Shala 150€
Islam Shala (Jeshkovë) 50€
Demir Buduri 400€
Kamer Gashi 50€
Nesim Qafleshi (Opojë) 100€
Afrim S Gashi 200€
Selver T Krasniqi 50€
Ilir F Shala 100€
Ramiz Badalli (Zhur) 100€
Nazmi Sezallari (Prizren) 100€
Driton Buduri 300€
Ashim Buduri 172€
Sedi Krasniqi 100€
Haxhi Brahimi 50€
Gzim R Gashi 50€
Drilon Z Gashi 100€
Samir Xh Gashi 50€
Emir Xh Gashi 50€
Rafet Buduri 300€
Sedat Bislimaj (Kobaj) 50€
Gjadi F Krasniqi 100€
Anonim 50€
Feslimir Krasniqi 100€
Dashmir Shala (Jeshkovë) 50€
Fatmir Shala 50€
Haxhi Arif Bytyqi 100€
Afiz T Krasniqi 100€
Azer M Krasniqi 100€
Gabi A Gashi 100€
Sherif Shala (Jeshkovë) 20€
Elsad I Gashi 20€
Smani Krasniqi 20€
Negjmedin Buduri 100€
Behadin Buduri 100€
Fazli Buduri 100€
Enver Buduri 100€
Asredin Krasniqi 100€
Nevzat Buduri 50€
Shani Buduri 50€
Shefshet Krasniqi 50€
Vlorim Krasniqi 50€
Arlind Krasniqi 50€
Zykri Gashi 50€
Lutmir Buduri 20€
Afrim Elshani 20€
Naim Beqir Krasniqi (Jeshkovë) 50€
Kujtim Mehmed Krasniqi 200€
Azmi Bajram Buduri 100€
Qerkin Bytyçi 100€
Fatmir Halit (Ferizaj) 50€
Bledar Ymri Krasniqi 30€
Seadin Ruzhdi Krasniqi 100€
Sadik Medi Krasniqi 100€
Agron Bashkim Krasniqi 500€
Djemt e Nazmi Memed Krasniqi 150€
Sejdi Milazim Krasniqi (Zgatar) 50€
Alban Id Krasniqi 50€
Ismail Bejtulla Buduri 200€
Bejtulla Buduri 50€
Azem Rrahman Buduri 50€
Anonim 50€
Ermir Daut Buduri 100€
Tafil Daut Buduri 100€
Dalip Ademi (Podujevë) 50€
Fahri Rashiti (Podujevë) 20€
Fahredin Arifi (Tetovë) 50€
Besian Muj Skeraj 20€
Milaim Krasniqi (Poslisht) 200€
Jetmir Krasniqi (Postlisht ) 100€
Behajdin Avdulla Krasniqi 100€
Mentor Krasniqi (Poslisht) 100€
Petrit krasniqi (Poslisht) 100€
Argjend Krasniqi (Poslisht) 300€
Bujar Qemal Krasniqi 100€
Edon Azmi Buduri 100€
Miriton Eqerem Krasniqi 100€
Medin Mervi Krasniqi 50€
Samiri Bejtulla Buduri 1000€
Ilami Arif Buduri 100€
Gjemajl Gashi (Atmaxhë) 50€
Liridon Emrush Bytyqi 100€
Qamil Salla Krasniqi 150€
Urim Dashurim Krasniqi 100€
Bekim Bajram Buduri 100€
Resul Hashim Krasniqi 50€
Blerim Vait Buduri 100€
Djemt e Fahredin Berisha 100€
Armend Hasan Krasniqi 100€
Qendrim Nergim Bytyqi 50€
Anonim 50€
Bedri Thaqi (Nashec) 50€
Besir Kamer Buduri 100€
Nevai Arif Buduri 100€
Arben Shemri Buduri 50€
Aziz Shehu (Poslisht) 50€
Haxhi Halil Ajaz Shala 300fr
Hysen Berzat Shala 500fr
Dashnor Riza Shala 100fr
Nevzat Kasam Krasniqi 200fr
Shykri Gazi Krasniqi 200fr
Gzim Maliq Shala 300fr
Gazi Berisha (Poslisht)100fr
Fidan Gazi Berisha (Poslisht)100fr
Kastriot Jetes Shala 100fr
Lulzim Alush Shala 50fr
Luhard Pajazit Krasniqi 100fr
Bani Bajram Krasniqi 150fr
Negjad Ramadan Bislimaj (Poslisht)100fr
Qerim Kapllan Shala (Jeshkovë) 100fr
Bashu Afrikan 30fr
Gjemali Seran Gashi 200fr
Shadi Mehmed Shala 100€
Asret Dashamir Krasniqi 100fr
Demokrat Lirim Badalli (Tusuz) 100fr
Anonym 100fr
Nysret Adnan Krasniqi 200fr
Urim Avdyl Bytyqi 100fr
Samidin Ibrahim Shala 200fr
Argjent Halil Shala 100fr
Berat Ajdin Krasniqi (Jeshkovë) 50fr
Baki Gashi (Atmaxh) 50fr
Erkin Leka (Prizren) 50fr
Edison Bajram Syla (Gjakovë) 50fr
Demë Gashi (Deqan) 30fr
Lulzim Gjemali Gashi 200fr
Faruk Xhemaj (Tusuz) 100fr
Sakip Izair Gashi 200fr
Akik Mevlan Krasniqi 100fr
Dear Bajram Badalli (Tusuz) 50fr
Taulant Ymer Shala 100€
Meriton Dermaku (Kamenicë) 20fr
Vikan Jakupi (Gostivar) 70€
Nderim Musli Krasniqi 100€
Elvis Ridvan Krasniqi 100fr
Fatmir Dajlan Krasniqi 200fr
Jenuz Abedin Gashi 150€
Dritan Sabri Krasniqi 100fr
Haxhi Sagjit Izair Gashi 200fr
Idajet Sef Shala 500fr
Mustaf Ferat Shala 100fr
Sejdi Avdulla Shala 100fr
Shipran Zemur Gashi 100fr
Besmir Shanan Shala 100fr
Ferid Sali Buduri 100fr
Sadan Selim Shala 50fr
Hekuran Elshani (Suharekë) 50fr
Lirim Selajdin Shala 50fr
Emir Krasniqi 150€
Sheremet Krasniqi 100€
Durim Krasniqi 100€
Idajet Berisha (Tusuz) 100€
Visar Berisha (Tusuz) 50€
Resul Gashi 100€
Iladin Gashi 50€
Zeadin Gashi 50€
Kastriot Gashi 50€
Hane Gashi 50€
Arsim Gashi 50€
Bajram Gashi 50€
Neslihane Gashi Kadriaj 50€
Ideal Shala 50€
Urim Kryeziu (Poslisht) 50€
Enver Gegaj (Suharekë) 50€
Izet Islmaj (Shkozë) 50€
Vesel Pulaj (Vermicë) 50€
Dashnor Osmanaj (Billushë) 100€
Klaus (Bad Ëaldsee) 50€
Hakan Errer 50€
Afrim Krasniqi i Musës 100€
Dashnim Amsin Krasniqi 100€
Ajdin Xhemal Buduri 200fr
Besim Nezir Krasniqi 200fr
Bashkim Refi Gashi 200fr
Ymri Beshir Bytyqi 200fr
Selver Ysen Bytyqi 200fr
Agron Ramadan Bytyqi 100fr
Dashurim Nexhmidin Busuri 200 fr
Zijadin Shefki Ajgeraj 100fr
Baki Sali Shala 100fr
Zymret Berzan Buduri 100€
Jetmir Zymret Buduri 100fr
Enis Jetmir Buduri 100fr
Vllaznim Jetmir Buduri 100fr
Isamir Zymret Buduri 300 fr
Resul Nehat Bytyqi 100 fr
Riad Nehat Bytyqi 100fr
Durim Nehat Bytyqi 100€

- Advertisement -

Më Shumë

Pa namaz e vizita familjare, myslimanët festojnë Fitër-Bajramin

Myslimanët e Kosovës, por edhe të mbarë globit sot festojnë Fitër Bajramin, festë kjo që vjen pas agjerimit njëmujor të muajit të shenjtë të...

Xhavit Haliti tregon se për çka do të mbahet mend Albin Kurti

Ish-nënkryetari i Kuvendit të Kosovës Xhavit Haliti, ka folur për situatën politike që po mbizotëron ditëve të fundit në Kosovë. Haliti në rubrikën Sytë 7...

Sot falet xhumaja e parë, pas më shumë se dy muaj pezullim

Pas më shumë se dy muaj pezullimi, sot do të falet xhumaja në të gjitha xhamitë e vendit. Mirëpo Bashkësia Islame e Kosovës, ka ndërmarr...

Play-off dhe Play-out në Serie A? Klubet italiane kundërshtojnë në kor

“Nëse nuk mund të luash, nuk mund të luash. Majft!”, ky është mesazhi i Urbano Cairo, presidentit të Torino, i cili qartazi shprehet se...

Alija: 100 zyrtarë policorë në Prizren në vetizolim

Drejtori i Drejtorisë Rajonale të policisë në Prizren, Faton Alija thotë se nga regjionet e Gjakovës, Ferizajt dhe Prishtinës kanë ardhur përforcime me zyrtarë...

Wind of Change – a qëndron CIA pas këngës hit të grupit Scorpions?

CIA e ka përdorur shpesh muzikën si instrument propagandistik gjatë Luftës së Ftohtë. A është dhe "Wind of Change", që shoqëroi shembjen e regjimeve...

“Jam pak e mërzitur”, Jennifer Lopez flet për shtyrjen e dasmës me të fejuarin e saj

Këngëtarja Jennifer Lopez në një intervistë për “Today Show” ka folur rreth shtyrjes së dasmës së saj të shumëpritur me të fejuarin Alex Rodriguez,...

LVV përgatitet për zgjedhje, demonstron mënyrën e votimit në pandemi

Gjykata Kushtetuese e Kosovës ende nuk ka marrë vendimin final rreth dekretit të presidentit Hashim Thaçi për emrin e mandatarit për formimin e Qeverisë...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren: Nga nesër falemi në xhamia

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, ka njoftuar se nesër fillon falja e namazit në xhamia. “Nga data 28.05.2020 (e enjte), lejohet falja e namazeve...

Suharekë, i dehur kanos dhe pengon policët në detyrë

Në fshatin Grejçec të Suharekës është arrestuar një person pasiqë ka kanosur zyrtarët policor, transmeton PrizrenPress. Në raportin 24 orësh të Policisë bëhet e ditur...

Pesë raste të reja me COVID-19 në Prizren

NËNTË TË SHËRUAR DHE DYMBËDHJETË RASTE ME COVID-19! Sot më 29 maj 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën RT-PCR, janë testuar...

Për PDK-në vendimi i Kushtetueses ishte profesional

Për Partinë Demokratike të Kosovës vendimi i Gjykatës Kushtetuese ishte profesional. Kujtim Gashi nga Partia Demokratike e Kosovës, tha se vendimi i Kushtetueses ka qenë...

Quni uron festën e Bajramit: Paqe, suksese, respekt dhe dashuri në familjet tuaja

Ministri në detyrë i Mbrojtjes Anton Çuni, i ka uruar gjithë qytetarët me rastin e festës së Fitër Bajramit. "Të gjithë pjesëtarëve të Ministrisë së...

Tërnava: Keni durim, shmangeni vizitat te familjarët për festë

Myftiu Naim Tërnava në mesazhin me rastin e Festës së Fitër Bajramit ka kërkuar nga besimtarët mysliman që të ketë durim në këtë kohë...

Borë në Prevallë (Foto)

Rënia e temperaturave ditëve të fundit ka bërë që në viset malore të ketë sërish rënie të borës. Reshje të borës kanë rënë edhe mëngjesin...

Mjeku nga Prizreni tregon se si trembet ariu (Video)

Profesori dhe Specialisti i Protetikës Stomatologjike, dr. Kujtim Shala, tregon se si duhet të trembet ariu, në rastet kur njerëzit përballën me të. Sipas tij,...

Lajmet e Fundit

Prizreni nuk gjen qetësi nga coronavirusi, Haskuka thotë se nesër testohen edhe 37 zyrtarë tjerë policorë

Sot në Prizren janë paraqitur edhe pesë raste të reja me coronavirus. Kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka thotë për RTV Dukagjinin se të infektuarit e...

E famshmja e Champions, Kinsey Wolanski s’i lë prapësitë

Kinsley Wolanski e ka konfirmuar se bën pjesë te gocat e mbrapshta. E gjithë bota u njoh me të kur hyri gjysmë e zhveshur...

Tinka Kurti: Si më zgjodhi Dritëroi, të luaja Nënë Pashakon

Për të, ai ishte njeriu bujar, poeti i dashur, shkrimtari i mprehtë, vizatuesi i portreteve, por edhe “zyrtari” që zgjidhte problemet dhe i gjendej...

Trump ndërpret marrëdhëniet me OBSh: U bë palë me Kinën

Presidenti Amerikan Donald Trump ka njoftuar pak më parë se do të ndërpresë marrëdhëniet e tij me Organizatën Botërore të Shëndetësisë dhe shkak për...

Pronari të cilit iu shemb shtëpia në Prizren, nuk e ka pranuar restaurimin

Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren, sot është njoftuar se ka ndodhur një rrënim parcial i murit të një ndërtese të vjetër e...