“Bashkimi Reisen” organizon udhëtime turistike çdo natë: Prizren – Ulqin dhe Ulqin – Prizren

Ofertë për udhëtim turistik me “Bashkimi Reisen” Prizren – Ulqin: 23:30 Ulqin – Prizren: 18:00 Bileta kthyse: 20 Euro Kontakt: 044 101 502 044 679 032 049 494 493