Ali Podrimja, 11 vjet që kur mbylli sytë përgjithmonë

Poeti Ali Podrimja, më 21 korrik të vitit 2012, u gjet pa shenja jete në qytetin Lodve të Francës, ku kishte udhëtuar për të marrë pjesë në një festival ndërkombëtar të poezisë. Ali Podrimja u denoncua i zhdukur nga familjarët dhe të afërmit e tij të cilët thanë se kishin humbur kontaktet më të nga … Vazhdoni me leximin e Ali Podrimja, 11 vjet që kur mbylli sytë përgjithmonë