Anton Quni për Nderim Gashin: E meriton besimin, prandaj votojeni !

Nderim Gashi garon për kuvendar të Prizrenit, në zgjedhjet e 17 tetorit. Ai është pjesë e listës së LDK-së dhe mban numrin 4. Kandidati i këtij subjekti politik për kryetar të Prizrenit, Anton Quni, kërkon nga qytetarët që të votohet Nderim Gashi. Sipas tij, Gashi e meriton besimin për Kuvend. Postimi i plotë – Ishte … Vazhdoni me leximin e Anton Quni për Nderim Gashin: E meriton besimin, prandaj votojeni !