Behar Rakaj, kandidati i LDK-së për kuvendar të Prizrenit

Behar Rakaj, është ekonomist i diplomuar në degën menaxhment-informatik. Ai në zgjedhjet e tetorit garon në listën e LDK-së për kuvendar të Kuvendit të Prizrenit me numër 21. Me një përvojë të gjatë në menaxhim të bizneseve dhe kontabilitet, i ngritur profesionalisht me një sërë trajnimesh për kontabilitet dhe auditim dhe i sprovuar edhe në … Vazhdoni me leximin e Behar Rakaj, kandidati i LDK-së për kuvendar të Prizrenit