Çfarë janë ProHealth Cables?

Pro Health Cables janë kabllot pa halogjen (Halogen Free), materialet e të cilave nuk përpunohen me elementet e grupit halogjen. Si jopërçues, halogjenët si klori janë izolues të shkëlqyeshëm dhe për këtë arsye shpesh përdoren si materiale për mbështjellje te kabllot. Mbështjellësi më i popullarizuar i kabllove i cili përmban halogjene është “Polivinil Kloruri (PVC)”. … Vazhdoni me leximin e Çfarë janë ProHealth Cables?