“Edi Alumin” në Prizren shpall konkurs për mjeshtër të dyerve dhe dritareve të plastikës

Ndërmarrja “Edi Alumin” në Prizren shpall konkurs për dy mjeshtër të dyerve dhe dritareve të plastikës. Kërkesat: Eksperiencë në përpunimin dhe vendosjne  e dyerve dhe dritareve të plastikës. Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip. Aftësi teknike dhe precizitet në punë. Ofrojmë: Pagë konkurruese dhe kushte të mira pune. Kontakt: Tel: … Vazhdoni me leximin e “Edi Alumin” në Prizren shpall konkurs për mjeshtër të dyerve dhe dritareve të plastikës