21.8 C
Prizren
E mërkurë, 27 Shtator, 2023

Gjimnazi “Loyola” shpall të lira këto vende pune

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall të lira këto vende pune:

– Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të matematikës,
– Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të gjuhës latine,
– Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të gjuhës gjermane, (zëvendësim i mësimdhënëses gjatë pushimit të lehonisë), duke filluar nga data 1 shtator 2023 deri më 31 dhjetor 2023,
– Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të kimisë, (zëvendësim i mësimdhënëses gjatë pushimit të lehonisë), duke filluar nga data 1 shtator 2023 deri më 17 mars 2024.

Kushtet që duhet të plotësohen:

-Diploma e fakultetit përkatës (është e preferueshme grada master);
-Letër motivuese;
-CV;
-Të jetë banor i Kosovës (kopje e letërnjoftimit);
-Vërtetimin se nuk është nën hetime.
Kandidatët që kanë diplomuar në universitetet jashtë Kosovës duhet të kenë diplomë të nostrifikuar nga MASHTI.
Dokumentet shtesë:
-Certifikata të trajnimeve;
-Referenca etj.

Dokumentet e kërkuara duhet të dorëzohen në zyrën e administratës, prej sot, deri më 27.08.2023, drejtpërdrejt ose përmes postës elektronike, në:
alg-info@alg-prizren.com.

Për çdo informacion, ju lutemi shkruani në alg-info@alg-prizren.com ose telefononi në nr. +383 44 434 087.
Këtu mund ta gjeni formularin e aplikimit për punësim: https://bit.ly/3OYQsla

Rama duhet ta hapë “zarfin sekret” për asocacionin

Andi Bushati Sulmi terrorist serb në afërsi të Zveçanit dhe qëndrimi i pandryshueshëm i Beogradit, për t’a përdorur komunitetin e serbëve të Veriut si mish...

Kurti: Rritja ekonomike në dy vjet ka qenë 7.9 për qind

Kryeministri Albin Kurti, ka thënë se rritja ekonomike në dy vjet ka qenë 7.9 për qind. Sipas tij, kjo rritje është më e larta se...

Fitorja e Kosovës

Lajmet e Fundit