Këto janë masat e reja antiCOVID-19 (Dokument)

Qeveria e Kosovës sot do të mbajë mbledhje, ndërsa pritet të merret vendim për masat të reja antiCOVID-19. Ndër masat e reja do të jetë ndalim qarkullimi i qytetarëve nga ora 22:00-05:00 përveç në rastet emergjente, ndalimi i aktiviteteve të gastronomisë përveç shërbimit “merr me veti” si dhe kalimi në formën online të mësimit për … Vazhdoni me leximin e Këto janë masat e reja antiCOVID-19 (Dokument)