22.8 C
Prizren
E mërkurë, 10 Gusht, 2022

Komuna e Prizrenit nënshkruan kontratë për rrënimin e objekteve pa leje

Komuna e Prizrenit duket se nuk do të rrijë duarkryq sa i përket ndërtimeve dhe punimeve pa leje, pasi për këtë qëllim, ka nënshkruar kontratë me kompaninë e cila pritet t’i kryej këto punë.

Më 1 mars 2022, Komuna e Prizrenit kishte shpallur tender, për rrënimin e ndërtimeve dhe punimeve tjera pa leje në territorin e komunës.Për këtë kontratë, është paraparë kohëzgjatje deri 36 muaj, dhe si dhe vlera e parashikuar e kontratës është gjithsej 390,000 euro.

Procedura e hapur, ishte lloji i procedurë së përdorur për këtë aktivitet të prokurimit, me kriter për dhënie të kontratës, çmimi më i ulët.

Sipas njoftimit për dhënie, nga tre tender të pranuar, vetëm një u vlerësua i përgjegjshëm, tenderi i kompanisë “EuroVia” ShPK, me çmim të peshuar 445.55 euro

.Nëpërmjet “e-prokurimi”, komuna bëri të ditur se ka nënshkruar kontratën me kompaninë e rekomanduar

Më Shumë

Prizren:250 euro gjobë ndaj shtetasit egjiptian i cili përmes malit kishte hyrë ilegalisht në Kosovë

Gjykata Themelore në Prizren, këtë të premte ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit M.B shtetas egjiptian duke e dënuar me 250 euro gjobë...

Zyrtare: Isco transferohet te Sevilla

Sevilla ka njoftuar se ka arritur marrëveshje me Iscon, për ta transferuar si lojtar të lirë. Isco do të nënshkruajë kontratë dyvjeçare, që do ta...

Lajmet e Fundit