Lëshohet me qira lokali për biznesin tuaj në Prizren

Lëshojmë me qira një lokal që ofron mundësi të pafundme për të realizuar idetë tuaja dhe për të zhvilluar biznesin tuaj. Ky lokal modern ndodhet në një nga zonat më të frekuentuara të Prizrenit, duke ofruar ekspozim të shkëlqyer dhe qasje të lehtë për klientët tuaj. Lokali gjendet në rrugën “De Rada”, përballë shkollës “Emin … Vazhdoni me leximin e Lëshohet me qira lokali për biznesin tuaj në Prizren