-0.2 C
Prizren
E shtunë, 28 Janar, 2023

Vendet ku nesër nuk do të ketë rrymë në Prizren

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrjet përgjatë ditës së nesërme për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit.

Vendet ku do t’u ndërprehet rryma si shkak i punimeve:

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoqa e qytetit (kodi 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Keshtjella”, “Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllazrit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

2.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dogana (kodi 30035007) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema

Arsyeja: Vendosja e konzolles TM

Më Shumë

Kërcënohet një vajzë në Prizren

Një vajzë është kërcënuar në Prizren. Policia ka arrestuar të dyshuarin. Njoftimi Prizren  21.01.2023 – 15:00. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se është kanosur nga i dyshuari mashkull...

50 mijë kosovarë në pritje të pasaportës

Mbi 50 mijë qytetarë kanë aplikuar për t’u pajisur me pasaportë, që nga fundi i shtatorit e deri më tash.Ata nuk kanë arritur të...

Lajmet e Fundit