“Adi-Plast” në Prizren, një emër i njohur në tregun e Kosovës dhe ndërkombëtar për vendosjen e dyerve dhe dritareve

Ndërmarrja “Adi- Plast” në Prizren është e specializuar në vendosjen e dyerve dhe dritareve gjermane. Me një përvojë prej 15 vjetësh, kjo ndërmarrje ka arritur të bëhen një emër i njohur jo vetëm në tregun e Kosovës, por edhe në tregun ndërkombëtar. Pronari, Fadil Morina, tregon se “Adi-Plas” ofron lloje të ndryshme dyerve dhe dritareve. … Vazhdoni me leximin e “Adi-Plast” në Prizren, një emër i njohur në tregun e Kosovës dhe ndërkombëtar për vendosjen e dyerve dhe dritareve