Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve për vitin shkollor 2022- 2023

Asociation “Loyola–Gymnasium” ka shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2022- 2023, për klasat 6 dhe 10. Për nxënësit e interesuar ofrojmë akomodim në konvikte, nga e hëna deri të premten. Ofrojmë mësim përgatitor për provimin pranues . Më shumë informata klikoni këtu www.alg-prizren.com/aplikimet Më shumë info: 044 434 087 alg-info@alg-prizren.com … Vazhdoni me leximin e Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve për vitin shkollor 2022- 2023