Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj

Asociation “Loyola–Gymnasium” ka shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj, për klasën e parë, të gjashtë dhe dhjetë . Konkurs Të dashur prindër dhe fëmijë, mirë se vini në ALG! Ju mund ta regjistroni fëmijën tuaj në klasën e parë, të gjashtë ose të dhjetë në shkollën tonë. Për klasën e parë regjistrimi bëhet … Vazhdoni me leximin e Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj