24.8 C
Prizren
E shtunë, 25 Maj, 2024

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj

Asociation “Loyola–Gymnasium” ka shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj, për klasën e parë, të gjashtë dhe dhjetë .
Konkurs
Të dashur prindër dhe fëmijë, mirë se vini në ALG!
Ju mund ta regjistroni fëmijën tuaj në klasën e parë, të gjashtë ose të dhjetë në shkollën tonë.
Për klasën e parë regjistrimi bëhet direkt në administratën e Shkollës Fillore, ndërsa për klasën e gjashtë ose të dhjetë mund ta bëni në administratë ose online në këtë link: https://www2.alg-prizren.com/?page_id=133
Ofrojmë qëndrim në konvikt për klasën e gjashtë dhe të dhjetë, nga e diela deri të premten.
Për më shumë të dhëna mbi regjistrimet, luteni të lexoni këtu: https://www.alg-prizren.com/aplikimet
Për informacione më të hollësishme mund të kontaktoni në:
? +383 44 434 087 Gjimnaz
? +383 44 827 909 Shkolla Fillore
Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "A L G ASOCIATION "LOYOLA-GYMNASIUM" Pérmes dijes, rruget jetés jane m? t? kändshme dhe m? t? sigurta! APLIKO REGJISTRIMET FILLUAN! Aplikimi per klasën perfundon m? 17.03.2023! LOYOLA-FILLORE Klasa| LOYOLA-GYMNASIUM LOYOLA Klasa OYOLA-KONVIKT Klasa dhe +383 44 827 909 Shkolla Fillore +383 44 434 087 Gjimnazi alg-info@alg-prizren.com LOYOLA-PROFESIONALE Pas klases XII www.alg-prizren.com/pranimet Rruga Tranzitit p.n, Petrove 20 000 Prizren, Kosovë"

Më Shumë

Kalon marrëveshja e bashkëfinancimit për hartimin e projektit për ndërtimin e tunelit në rrugën Tetovë-Prizren

Kuvendi i Kosovës ka kaluar edhe Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes së bashkëfinancimit për hartimin e Projektit për ndërtimin e tunelit në rrugën Tetovë-Prizren,...

Aksident në Qafë të Duhles

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur më herët në Qafën e Duhles. Indeksonline raporton se aksidenti është shoqëruar me dëme të mëdha materiale, teksa...

Lajmet e Fundit