Banesa në shitje nga Renelual Tahiri  

RENELUAL TAHIRI prezanton  banesa në kompleksin “Green Avenue” Blloku B ! Për më shumë informata na vizitoni në pikën tonë të shitjes përballë ‘Premium Park Hotel”. Si dhe mund të na kontaktoni: +383 44 128 112 ; +383 49 613 613 [email protected] www.renelualtahiri.com Kliko videon  https://fb.watch/mjLbiAFWad/