Barnatorja bimore ”Bio Drini” po zgjerohet, hap pikën e re në lagjen “Bazhdarhane” të Prizrenit

Barnatorja bimore” Bio Drini” ka hapur pikën e re në lagjen “Bazhdarhane” në Prizren. Kjo barnatore mban një numër të madh të produkteve natyrale. “Kemi produkte të ndryshme natyrale. Çaji, mjaltë, vajra dhe shumë produkte të tjera natyrale”, tregon pronari i barnatores, Arben Drini. Drini me këtë veprimtari merret që 11 vite. Pika e parë … Vazhdoni me leximin e Barnatorja bimore ”Bio Drini” po zgjerohet, hap pikën e re në lagjen “Bazhdarhane” të Prizrenit