Kandidati i PDK-së, Islam Ukaj, kërkon votën për Kuvend të Prizrenit

Kandidati i PDK-së për Kuvend të Prizrenit, Islam Ukaj, kërkon votën e qytetarëve në zgjedhjet e 17 tetorit. Ai mban numrin 4, kurse PDK-ja 177. Islam Ukaj është ndërmarrës i suksesshëm në sektorin e transportit rrugor, pronar i kompanisë “Bashkimi Reisen” poashtu dhe nënkryetar i Odës Ekonomike të Kosovës në sektorin e transportit rrugor, si … Vazhdoni me leximin e Kandidati i PDK-së, Islam Ukaj, kërkon votën për Kuvend të Prizrenit