Kompania “G&M Stone”, lidere në përpunimin dhe prodhimin e gurëve në Kosovë

Kompania “G&M Stone” me një traditë mbi 20 vite përvojë pune është lidere në Kosovë me veprimtarinë e saj. Ajo bën nxjerrjen dhe përpunimin e gurëve dekorativë, prodhimin e kalldrëmit (kockave nga guri), përpunimin dhe formësimin e të gjitha llojeve të gurit me teknologjinë më moderne që është në treg. Kjo kompani ka fituar besimin … Vazhdoni me leximin e Kompania “G&M Stone”, lidere në përpunimin dhe prodhimin e gurëve në Kosovë