Mimoza Hoxha garon në listën e LDK-së për kuvendare të Kuvendit të Prizrenit

Profesoresha e Shkollës së Mesme “Ymer Prizreni” në Prizren, Mimoza Hoxha, në zgjedhjet e tetorit garon për kuvendare të Kuvendit të Prizrenit. Ajo garon në listën e LDK-së me numër 160, kurse numri i saj është 10. “Më shumë optimizëm i kam hyrë kësaj sfide dhe po e kërkoj besimin tuaj”, shprehet ajo. Nuk ka … Vazhdoni me leximin e Mimoza Hoxha garon në listën e LDK-së për kuvendare të Kuvendit të Prizrenit