Shkollat e Prizrenit i plotësojnë të gjitha kushtet për mësim

Nuk ka shkollë në Prizren që nuk i plotësojnë kushtet për mësim. Shumica prej tyre ofrojnë standarde të larta për nxënësit. Zyrtari i lartë për standarde dhe vlerësim në Drejtorinë e Arsimit në Prizren, Isuf Kurtaj, tregon se kjo drejtori vazhdimisht punon për plotësimin e kushteve të shkollave. Ai, në një intervistë për “Rreze Dielli”, … Vazhdoni me leximin e Shkollat e Prizrenit i plotësojnë të gjitha kushtet për mësim