Veselaj-Gutaj: Totaj nuk ka pasur gisht në konkursin për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të shkollave në Prizren

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, nuk është përzier në përzgjedhjen e drejtorëve dhe zëvendësdrejtorëve të rinj të shkollave. Gisht nuk ka pasur as në anulimin e konkursit për të njëjtat pozita, në 30 shkolla të tjera. Garancinë për Totajn, e ka dhënë drejtoresha e Arsimit në Prizren, Luljeta Veselaj-Gutaj. “Ju siguroj se asnjë ndikim nuk … Vazhdoni me leximin e Veselaj-Gutaj: Totaj nuk ka pasur gisht në konkursin për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të shkollave në Prizren