Zbritje të reja të çmimeve në Deppo Market

Oferta vlen nga 06.01 deri më 12.01 në të gjitha pikat e Deppo Market E krijuar për të ofruar zgjidhje të shpejtë dhe ndihmuar në procesin e blerjes, Deppo, lehtëson përditshmërinë dinamike të secilit! Pikat e Deppo Market mund t’i gjeni ne keto adresa në Prizren: Deppo Market 15 – Rr.Fehmi Lladrovci Prizren Deppo Market … Vazhdoni me leximin e Zbritje të reja të çmimeve në Deppo Market