11.8 C
Prizren
E hënë, 29 Maj, 2023

Nis rregullimi i dy rrugëve në Dragobil dhe Banjë të Malishevës

Në kuadër të ndërtimit të rrugëve dhe realizimit të investimeve kapitale në Komunën e Malishevës, këto ditë ka filluar rregullimi i dy rrugëve, njëra në Dragobil dhe tjetra në Banjë, rrugë të cilat kanë rëndësi të madhe për lagjet përkatëse.

Punimet në këto rrugë i ka parë nga afër edhe nënkryetar i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, i cili është njoftuar nga afër me ecurinë e punimeve si dhe është takuar edhe me banorë të këtyre lagjeve.

“Ne jemi duke u munduar që t’i realizojmë nevojat e qytetarëve për  infrastrukturën në përgjithësi, e në veçanti për rrugët, pasi kjo është jetike për banorët”, ka thënë Berisha.

Më Shumë

Milan-i nis negociatat me Arsenal-in për transferimin e sulmuesit 21-vjeçar

Milani dëshiron të investojë në një numër të ri 9 gjatë verës dhe po përgatitet të hapë bisedimet me Folarin Balogun dhe shoqëruesit e...

Qeveria del me sqarim: Nga 100 euro janë ndarë vetëm për rastet e ankesave dhe gabimeve, jo për të gjithë

Qeveria e Kosovës ka dalë me sqarim lidhur me një vendim të Qeverisë së Kosovës lidhur me ndarjen e mjeteve buxhetore në kuadër të...

Mona Liza

Lajmet e Fundit