Në 24 orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 64 aksidente trafiku, 20 prej tyre me persona të lënduar kurse 44 tjerë vetëm me dëme materiale.

Policia gjithashtu ka njoftuar se ka shqiptuar 1217 tiketa trafiku për shoferët që nuk kanë respektuar rregullat e komunikacionit, dhe 441 tiketa janë shqiptuar për qytetarë që nuk kanë respektuar masat antiCOVID.

Brenda 24 orëve, Policia ka arrestuar edhe 17 persona, 13 prej tyre janë dërguar në mbajtje, dhe 2 në vuajtje të dënimit.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "TIK TIKTA TAK DEPPO KOS FRESKET RUGOVE 1,55 -19% 1,25€ 25€ kualitet çdo ditë KOS FRESKET RUGOVE BIG COLA BIG ORANGE 2L BIG BITERLEMON LEMON 0,49 -20% 0,39€ Big Big Big coio rrange MAJONEZ TAT 330GR tat MAYONEZ 1,09 -28% 079€ 79€ PASTRUES PER WC PRENS 750 ML Û 1,29 -23% 0,9€ TOILET CLEANER Oferta vlen vetëm sot 08.01"