15.8 C
Prizren
E hënë, 25 Shtator, 2023

Komuna e Prizrenit po bën restaurimin e objektit të vjetër ekzistues të shkollës “26 Marsi” në Landovicë

Komuna e Prizrenit ka njoftuar se krahas investimeve për përmirësimin e infrastrukturës arsimore, po vazhdon ndërtimi i aneksit në objektin e SHFMU “26 Marsi” në Landovicë, ku po bëhet dhe restaurimi i objektit të vjetër ekzistues.

Ky projekt, investim i Drejtorisë Komunale të Arsimit përfshinë katër klasë mësimi, kabinet të lëndëve profesionale, ngrohjen qendrore me depo dhe nyjet sanitare për nxënësit (F/M) dhe personelin e shkollës.

.

Dhjetë vatra zjarri në rrethinën e Prizrenit

Tashmë ka shkuar në dhjetë numri i vatrave të zjarrit në fshatrat e Prizrenit. Drejtoresha për Emergjenca dhe Shpëtim e Komunës së Prizrenit, Ramize Shala,...

Biden do të bëjë thirrje për zgjerimin e Këshillit të Sigurimit të OKB-së

Presidenti amerikan Joe Biden do të bëjë thirrje për zgjerimin e Këshillit të Sigurimit të OKB-së gjatë një takimi të liderëve botërorë në New...

Lajmet e Fundit