3.8 C
Prizren
E enjte, 1 Dhjetor, 2022

KQZ-ja sot miraton dizajnin e formularëve për Zgjedhjet Lokale 2021

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme vazhdon me certifikim të subjekteve politike për Zgjedhjet Lokale 2021.

Në këtë mbledhje pritet edhe miratimi i dizajnit të formularëve për Zgjedhjet Lokale 2021, shkruan arbresh.info.

Rendi i ditës:

1. Hyrje – z. Kreshnik Radoniqi, kryesues i mbledhjes së KQZ-së;

2. Aktivitetet e Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim (ZRPPC):

– Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimeve për certifikim të subjekteve politike për Zgjedhjet Lokale 2021.

3. Këshillat e KQZ-së:

Këshilli për Operacione Zgjedhore

– Shqyrtimi dhe miratimi i reaizimit të raportit të planit të punës së KQZ-së për periudhën janar – qershor 2021.

– Rekomandime për procedimin e materialit zgjedhore gjatë paketimit.

– Shqyrtimi dhe miratimi i dizajnit të formularëve për Zgjedhjet Lokale 2021.

– Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për aprovimin e kërkesave për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës të cilët kanë dërguar kopje të dokumentit identifikues (letërnjoftime) të Republikës së Kosovës me afat të skaduar.

– Shqyrtimi dhe miratimi i raportit për identifikimin dhe krahasimin e rezultateve para dhe pas rinumërimit në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

– Informatë lidhur me analizimin e opsioneve për kërkikimin e qendrës së votimit në ditën e zgjedhjeve.

4. Shqyrtimi dhe miratimi i rishikimit të Këshillave të KQZ-së;

5. Njoftim nga Këshilli Mbikëqyrës i Informimit Publik;

6. Vlerësimi vjetor i punës dhe detyrave të Drejtorit Ekzekutiv të ZRPPC-së;

7. Të ndryshme;

Më Shumë

Lajmet e Fundit