7.8 C
Prizren
E hënë, 26 Shkurt, 2024

Kurti: Sektori privat themeli i zhvillimit ekonomik e shoqëror

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, tha se sektori privat parqet themelin e rritjes së zhvillimit dhe progresit të ekonomik e shoqëror të Republikës së Kosovës.

 

“Ky lloj dialogimi bëhet nëpërmjet katër shtyllave kryesore. E para është sektori privat, e dyta janë institucionet publike, e treta janë organizatat ndërkombëtare dhe e katërta, Organizatat Jo Qeveritare. Këto  katër shtylla nëpërmjet dialogut Publiko-Privat, projektojnë vizionin më të mirë të mundëm mbi vizionin për konkureshmërinë”, tha Kurti sot në konferencën për Dialogun Publiko-Privat.rtk

 

Më Shumë

8 vjet nga vdekja e shkrimtarit të madh

Umberto Eco, i lindur më 5 janar 1932, ishte një shkrimtar, filozof, kritik letrar, semiolog dhe profesor universiteti italian. Njihet më së shumti për...

Dëshmitari i radhës përmend këta emra, thotë se ishin drejtues të sulmit të ndodhur më 1998 në Rahovec

  Dëshmitari i 46-të i Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS), në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, ka thënë se drejtues të sulmit të...

Lajmet e Fundit