19.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Tetor, 2022

Kuvendi diskuton për migrimin ilegal të kosovarëve

Kuvendi Kosoves14-08Në orën 13:00 do të fillojë seanca e Kuvendit të Kosovës. Në këtë seancë është paraparë që të diskutohet për migrimin ilegal të qytetarëve të Kosovës.

Seanca që do të mbahet sot është vazhdimësi e seancës të së premtes e cila është ndërprerë për të vazhduar sot.

Më Shumë

Komuna e Prizrenit ofron mamografi falas kundër kancerit të gjirit

Më 1 tetor fillon fushata vjetore, ndërkombëtare e vetëdijesimit për luftën kundër kancerit të gjirit ku përmes manifestimeve dhe aktiviteteve të ndryshme të shoqërisë...

ATK publikon broshurën “Karta e Tatimpaguesit”

Administrata Tatimore e Kosovës, me qëllim që të njoftoj të gjithë tatimpaguesit lidhur me të drejtat dhe detyrimet e tyre, ka publikuar Broshurën “Karta...

Lajmet e Fundit