13.8 C
Prizren
E hënë, 2 Tetor, 2023

Më duket se të dua

Skender Berisha

*Në stilin popullor

Herë e di herë nuk e di
s’më duket e më duket
të dua për besë të dua
edhe dje zura në thua

kur të pash te lumi
të rash pas e s’të zura
qe rreze shumë e fortë
m’i plasi syrit pëlhura

mendtë tash më mirren
për ty midis kësaj vape
mes turmës së pazarit
pse për dore më kape

herë e di herë s’e di
turbull të shoh e kthjelltë
një ditë edhe moj përditë
kush pret edhe ndoj ditë

Skender Berisha
25 korrik 2013,Prizren

Kurti: Armët e përdorura në sulmet terroriste janë prodhuar në Serbi

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se armët dhe pajisjet e tjera të përdorura në sulmet terroriste të kësaj jave janë bërë nga...

Kurti: Grupi i armatosur me skenar për gjakderdhje në Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti sot në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës tha se grupi i armatosur ka pasur armatim në vlerë mbi pesë...

Lajmet e Fundit