0.8 C
Prizren
E martë, 31 Janar, 2023

Projektligji për Paga dhe Lotarinë e Kosovës sot në Komisionin për Buxhet

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot do të mbajë mbledhje, e ku në rend ditë janë disa pika.

Do të bëhet shqyrtimi i Raportit me Rekomandime i Komisionit Funksional për Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik, shqyrtimi i Raportit me Rekomandime i Komisionit Funksional për Projektligjin për Zyrtarët Publik, vazhdimi i shqyrtimit në parim i Projektligjit për Lotarinë e Republikës së Kosovës, votimi i Raportit vjetor financiar i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale për vitin 2021, votimi i Raportit vjetor financiar i Autoritetit Rregullator për Shërbime të Ujit për vitin 2021, votimi i Raportit vjetor i Zyrës së Rregullatorit për Energji për vitin 2021, shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës për vitin 2021, shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronës për vitin 2021, raporton RTKlive.

Po ashtu do të vazhdohet me shqyrtimin e planit të performacës së Organit Shqyrtues të Prokurimit për vitin 2023.

Më Shumë

Vetëvendosjes në Prizren kërkon mbledhje të jashtëzakonshme për faljen deri në 100 euro të tatimit në pronë

Grupi i Kuvendarëve i Lëvizjes Vetëvendosje në Prizren, ka paralajmëruar se do të dorëzojë kërkesën për mbajtjen e një seance të jashtëzakonshme, për faljen...

Kërcënohet kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj është kërcënuar. Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i policisë së Prizrenit, toger Shaqir Bytyqi. Sipas tij, Totaj ka marrë...

Lajmet e Fundit